dadeen

Tel: +45 74745288

Fax: +45 74745486

FJ Betongenbrug nu med ny Keestrack Argo

FJ Betongenbrug nu med ny Keestrack Argo

FJ Betongenbrug fra Randers har nu sidst i Juli fået deres nye Keestrack Argo kæbeknuser leveret.

Knuseren har et indtag på 1000 x 600 mm. og er naturligvis som alle OM / Keestrack kæbeknusere udstyret med det patenterede “Non Stop” system hvilket betyder at er kæbernes spalt justeret til 50 mm. og der kommer et ikke knusbart emne i knuseren, så åbner den automatisk op og efter at fremmedlegmet er faldt ud så går kæberne automatisk tilbage i udgangs positionen på de 50 mm.

Kæbernes spalt kan justeres i løbet af sekunder fra fjernbetjeningen, og fra denne kan man starte og stoppe + justere hastigheden på vibrations føder, starte og stoppe hovedbånd og magnet samt løfte magneten.

Keestrack Argo knuseren er derudover udstyret med 3 punkts støvundertrykkelses system, ekstra langt foldbart sidetransport bånd til frasorteret materiale, og optisk volumen måle system.

Valget faldt på en Keestrack Argo kæbeknuser idet at den gamle OM Giove fra 1993 som man indtil dato været godt tilfreds med stod for udskiftning – Keestrack overtog OM Track fabrikkerne for nogle år siden hvor krisen havde tvunget den ellers velrenomere Italienske OM fabrik i knæ. I dag bliver der igen lavet kæbeknusere for fuldt drøn på fabrikken, ca. 80 stk. om året.