fbpx
dadeen

Tel: +45 74745288

Fax: +45 74745486

Frederikshavn Kommune nu også i Latin Amerikanske medier

Frederikshavn Kommune er nu også kommet i de Latin Amerikanske medier med deres Keestrack K5e diesel elektriske grovsorterer som er direkte tilsluttet el nettet, maskinen er udstyret med elektriske trækruller på båndene som er hastigheds styret hver især ved hjælp af frekvens omformere, sigteboksen og fødekassen trækkes med hydrauliske motorer der får flow og tryk fra en hydraulik pumpe trukket af en el motor, denne forsyner også undervognen under kørsel på larvebånd, og diverse hydraulik cylindre som bruges til sammen klapning og opstilling af maskinen. Desforuden har maskinen en indbygget en diesel generator som bruges når maskinen en sjælden gang er fjernt fra ekstern el forsyning.

Maskinen er meget støjsvag i begge driftsformer, når maskinen er tilkoblet elnettet gir det sig selv, men i dieseldrift da er generatoren lagt sådan ud at dieselmotoren bare har 1500 omdrejninger ved fuld last.

Efterspørgslen på elektriske maskiner og dermed også knuse og sortere maskiner er stærkt stigene og da er Keestrack helt i front, alle maskinerne i deres program findes i elektriske modeller, alle med indbygget diesel generator, som samtidig har kraft nok til at trække eksterne enheder, så som stakke transportører, eller et knuseanlæg der trækker en bagved stående sorterer. I vores naboland Norge er de første store forknusere fra Keestrack leveret, som via et elkabel fra knuseren giver strøm til den elektriske gravemaskine som føder knuseren, og de store mobil knusere kan leveres med “Drop Off” diesel generator enhed, det betyder at man hejser simpelt hen enheden af knuseren og placerer den et sted i nærheden hvor der ikke støver så meget, denne enhed giver med lethed strøm nok til både knuser og efterstående sorterer eller kegleknuser.

Frederikshavn Kommune er tidligere omtalt i Franske, Tyske og i Belgiske medier.

Link til artiklen: https://www.construccionlatinoamericana.com/sistematicamente-sostenible/140601.article?fbclid=IwAR3L8_hypRHIyCEcF9DT7_895M-1s5IyfoGwqPgpZPjd3OgrnnklLmIdfzw