fbpx
dadeen

Tel: +45 74745288

Fax: +45 74745486

Ny C6e leveret i DK til Kennet Jacobsen Sten og Grus Kruså

Ny C6e leveret i DK til Kennet Jacobsen Sten og Grus Kruså

Kenneth Jacobsen Sten og Grus i Kruså nu med Ny Keestrack C6e elektrisk sorterer.

Keestrack C6e elektisk sorterer, er udstyret med indbygget diesel generator anlæg og alle de funktioner der gir mening er trukket via el motorer. Dieselmotoren har kun 1500 omdrejninger for at give generatoren fuld kraft, foruden at trække alle maskinens funktioner gir den også strøm til en ekstern 30 m elektrisk stakketransportør – forbruget aflæses til 12 liter diesel i timen.
Maskinen kan også tilkobles elnettet hvorved energiomkostningerne reduceres yderligere og miljøbelastningen falder til 0%.
Når maskinen arbejder ved hjælp af den indbyggede diesel generator er støjniveauet meget lavt men når den er tilsluttet elnettet, er det reduceret til næsten ingenting.
Der er fjernbetjening hvorfra alle maskinens funktioner kan styres og justeres, maskinen har automatisk start og stop ved tom fødekasse, når maskinen stoppes så køres der en cyklus hvor først føderen stopper og derefter sigtens føde transportør, så sigten, så alle færdigvare båndene og til sidst stakke transportøren, og denne cyclus er sådan indstillet at alle bånd og alt er tomt og rent for sand inden der stoppes.

Besøg: www.keestrack.com