fbpx
dadeen

Tel: +45 74745288

Fax: +45 74745486

Ny Keestrack R6 knuser leveret til BHC Anlæg og Miljø

Ny Keestrack R6 knuser leveret til BHC Anlæg og Miljø

Ny kæmpe knuser leveret til BHC, knuseren Keestrack R6 Destroyer, har nu kørt et par dage og Bent fra BHC er indtil videre meget positiv over maskinens ydelse og betjening.

Denne er nr. to Keestrack Destroyer i maskinparken hos BHC, som nu i alt har 7 mobile knuseanlæg.

Keestrack R6 rotations knuseren har en kampvægt på 60 ton, den er diesel elektrisk, med direkte træk fra diesel motoren til knuserens rotor, resten er på el.

Maskinen har klassens tungeste rotor med en diameter på 1300mm. og hvor rotorens vægt ligger ude i den yderste del hvilket giver en enorm enerti kraft og en særdeles rolig og stabil gang.

Bent fra BHC ringede til os og spurgte hvornår vi kunne levere en ny knuser og vi var så heldige at der var en i produktionen som snart var færdig hvor ingen andre havde sat deres underskrift, så leveringen fandt sted inden der var gået en måned fra bestilling. Bent var ikke meget i tvivl om hvad han skulle idet at den “gamle” Keestrack Destroyer 1312 som han har haft siden 2011, den har aldrig ladt ham i stikken og den har bare kørt super og det gør den stadig, Bent har dog sagt at med den nye R6 da er der startet en ny æra inden for mobile knuseanlæg, den er bare aggresiv.