dadeen

Tel: +45 74745288

Fax: +45 74745486

Pronar tromlesorterer nu i Danmark

TNS-IMEX A/S har siden 1 Januar 2016 fået forhandling af Pronars prudukter indenfor mobile tromlesorterings anlæg, disse Polsk fremstillede maskiner er af en særdeles høj kvallitet og finish og opbygget af kendte komponenter som Danfoss hydraulik system, Caterpillar eller Deutz diesel motorer, SKF lejer og så videre.

Prismæssigt er maskinerne nok 25 til 30% billigere end tilsvarende, maskinerne kan kun købes eller leases med et års fuld service, dette er noget fabrikken forlanger for at være sikre på at kunderne er 100% tilfredse med produktet.

Alle modellerne er blandt andet udstyret med centralsmørings anlæg  som standard, lys og bremsesystem som er nødvendig hvis maskinen skal synes for transport på vej er også standard +  der er masser af ekstra udstyr på programmet.

Der kommer et par interresante nyheder fra Pronar her inden for kort tid til neddeling af træ og affald, det kan nævnes at der pt. køres test med en langsomgående neddeler med to valser som indtil videre har præsteret meget lovende resultater.

Pronar er i forvejen særdeles velkendt på det Danske marked inden for kommunal maskiner og maskiner til landbruget.