Om os

Lidt om vores baggrundshistorie

TNS-IMEX ejes af Thomas Nordsted Sørensen og Ingvard Clausen. Thomas Nordsted Sørensen er grundlægger af virksomheden har en baggrund som mekaniker og har lavet service og reparationer på entreprenørmaskiner især knusermaskiner i både Danmark og udlandet.

I 1997 startede Thomas Nordsted Sørensen firmaet Thomas N. Sørensen Maskinformidling ApS fra et lille kontor på sin bopæl.

I de første år var det kun nyere brugte maskiner og nye reservedele vi tilbød, men i årenes løb har vores kunder bedt om nye maskiner og udstyr. Vi tager løbende ud i den store verden på udstillinger og messer for at se og få nye ideer til maskiner til det danske marked.

Nye maskiner, nyere brugte maskiner og reservedele

Vi har et godt kendskab til de maskiner vi sælger. Vi kan betjene de fleste af dem selv, og det er derfor nemt for os at sætte os ind i de problematikker og ønsker, som du måtte have. Vi gjorde og gør stadig meget i maskiner og udstyr til nedrivning og genbrugs- og genvindingsindustrien.

Læs mere

Vi har stor viden om maskiner til dræning og afvanding, og derfor sidder vi på nok største delen af markedet i Danmark for store selvkørende maskiner.

Nytænkning og åbenhed

Nytænkning og åbenhed spiller en stor rolle i måden vi driver virksomhed på. Vi – og vores leverandører – holder os konstant på højeste faglige niveau for at sikre at vores kunder kan få fordel af maskiner og materiel, som:

  • er mere brugervenlige
  • har et lavere brændstofforbrug
  • har et bedre design og bedste transportmål
  • har en højere kvalitet
  • har en fair anskaffelsespris
  • har en højere gensalgsværdi
  • er opbygget af kendte komponenter

Det er vigtigt for os, at maskiner og materiel er fremstillet af producenter, som har et tilstrækkelig reservedelslager og gode fragtforbindelser. De skal opfylde de europæiske arbejds- og miljøregler, og de skal have en god økonomisk soliditetsgrad. Vi lægger vægt på, at alle producenter er villige til at lave individuelle kundespecificerede ændringer på deres produkter, såfremt det er muligt og forsvarligt.

Kontakt os i dag

Thomas Nordsted Sørensen: tns@tns-imex.dk | Ingvard Clausen: ic@tns-imex.dk | Generelt: info@tns-imex.dk

Vi forsøger at være langt foran vores konkurrenter på nogle vigtige punkter, når vi vælger nye produkter eller når vi taler med vores eksisterende leverandører.

Kontakt os